The Bluebarn

laptop frame
hero image

B&B The Blue Barn klaar voor gasten

Buren Richard en Jacqueline waren er klaar voor! Hun schuur hebben ze omgetoverd tot bed and breakfast en het werd tijd om deze te gaan verhuren zodat meer mensen konden komen genieten van het mooie Achterhoek.

Een B&B kan nog zo mooi zijn, maar zonder bezoekers ben je nergens. De vraag aan mij was dan ook of ik de B&B overzichtelijk en sfeervol in beeld kon brengen, zodat de gasten zichzelf er al helemaal konden zien zitten. Naast dat de B&B op Airbnb zou komen, kon een uitnodigende website ook niet ontbreken.

 

Fotografie

We zijn samen vol enthousiasme en met veel plezier aan de slag gegaan en zie hier het resultaat. Met twee fotomomenten heb ik zowel het interieur als de buitenzijde in beeld gebracht. Belangrijke zaken als het ”breakfast” in bed and breakfast mochten hierbij natuurlijk niet ontbreken! Ook de grote meerwaarde van een eigen tuin en de luxe van de gehele schuur als privéruimte voor de gasten zijn goed naar voren gebracht in de fotoreportage.

 

De website

De website heb ik speels opgebouwd met veel ruimte voor de foto’s, zodat de sfeer die The Blue Barn uitstraald prominent naar voren komt. Wie the Blue Barn komt bezoeken wil natuurlijk graag weten wat er in de accomodatie aanwezig is en ook wat er in de buurt te doen is. Alle nuttige informatie is daarom in één oogopslag te vinden en te filteren op categorie. Ook aan de potentiële klanten uit het buitenland is gedacht. Met de toevoeging van een duitse en engelse versie van de website is de informatie voor iedereen te vinden. Via een makkelijke schakelaar in het menu kan men gemakkelijk wisselen van taal. Door de keuze voor één pagina met een menu die je naar diverse delen op de pagina brengt, is de website overzichtelijk en strak geworden.
Een mooi project en met de eerste gasten reeds achter de rug, werpen onze gezamelijke inspanningen nu al hun vruchten af! Een echte aanrader en kom je er een keer logeren? Dan worden wij voor even buren!

Ook zo’n gave website? Bericht me!

error: Deze info is auteursrechtelijk beschermd